Üç Gündür Kayıp Olan Bekir Ayaz’ın Cansız Bedeni Bulundu

Erenler’de 3 gün önce maaşını çekmek için evden çıkan 85 yaşındaki Alzehimer hastası Bekir Ayaz’ın cesedi bulundu.

Bölgeden Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 20:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Aslan Trabzon Şalpazarılı olan Bekir Ayaz Sakarya 'da üç gündür aranıyordu.. 


Erenler Çaybaşı Yeniköy Mahallesi’nde ikamet eden Bekir Ayaz 3 gün önce maaşını çekmek için evde çıktı. Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 85 yaşındaki adamın eve gelmemesi nedeniyle ailesi polise giderek kayıp ihbarında bulundu.

 

İhbar üzerine AFAD İl Müdürlüğü ve polis ekipleri her yerde yaşlı adamı aramaya başladı.

 

Ayaz’ın cansız bedeni bu akşam saatlerinde Kemaliye Yolu’nda bulundu. Yaşlı adamın cesedi otopsi için SEAH Korucuk Otopsi Merkezi’ne gönderildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.