Fidanbaşı’nda 30 Ağustos’ta Şehitler ve Ecdat İçin Kur’an Okutuldu
Trabzon’un Şalpazarı ilçesi Fidanbaşıs Mahallesi’nde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla şehitler ve ecdat dualarla anıldı.

Fidanbaşı’nda 30 Ağustos’ta Şehitler ve Ecdat İçin Kur’an Okutuldu
Trabzon’un Şalpazarı ilçesi Fidanbaşıs Mahallesi’nde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla şehitler ve ecdat dualarla anıldı.
Fidanbaşı Köyü Derneği tarafından düzenlenen programa mahalle sakinlerinin yanı sıra Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Şalpazarı MHP İlçe Başkanı Recep Demirtürk de katıldı.
Fidanbaşı Merkez Camii’nde gerçekleştirilen programda Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Program kapsamında İstiklal Marşı okundu ve saygı duruşunda bulunuldu. Merkez Camii Türk bayraklarıyla donatılırken, katılımcılara Fidanbaşı Köyü Derneği atkısı dağıtıldı.
Yusuf Ziya Metin’den teşekkür
Fidanbaşı Köyü Dernek Başkanı Yusuf Ziya Metin, programa katılan herkese teşekkür ederek, ecdat için düzenledikleri programa katılımın güzel olduğunu söyledi.
Hava şartlarının uygun olması halinde piknik programı da düzenlemeyi planladıklarını belirten Metin, hava şartlarının buna izin vermediğini ifade ederek, “Her şey nasip” dedi.
Program, başta aziz şehitler olmak üzere vatan uğruna mücadele eden ecdat için edilen dualarla sona erdi.




